Ensimmäinen WEKE-Katiska valmistui vuonna 1993. Veikko Hakala, 17 vuotta ammattikalastajana toiminut keksijä Korpilahdelta suunnitteli ja valmisti ensimmäisen pyytävän mallin, jota voidaan käyttää myös harrastus- ja hoitokalastuksessa. Vuonna 1998 Weke-katiskamallien tuotanto alkoi isommassa mittakaavassa suuren kysynnän johdosta.

Veikko Hakala on yli kahdenkymmenen vuoden toiminta-ajan suunnitellut, kehittänyt ja viimeistellyt myös aina uusia Weke-katiskamalleja erilaisiin tarkoituksiin sopivaksi - myös kaikki eri vuodenajat huomioiden - ja luonnon kiertokulkua tarkasti seuraten.

"Kaikista paras katiskamalli on sellainen, johon kala mielellään menee - ja kala myös viihtyy siellä, eikä se ala pyrkiä pois." - Veikko Hakala

20 toimintavuoden aikana yritys on aina noudattanut tiettyjä periaatteita:

Kaikki Weke-katiskat valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista. Materiaalina käytämme hitsattua, vahvasti kuumasinkittyä panssariteräsverkkoa. Jokainen Weke-katiska valmistetaan käsityönä ja vahvalla ammattitaidolla; Suunnittelemme jokaisen katiskamallin - ja yksityiskohdat siten, että WEKE katiskoiden saalisvarmuus on huippuluokkaa.

"Siihen kala ui parhaiten".

Katiskalla moni kalastaja on kokenut elämänsä kalansaaliit tuttuillakin kalavesillä!

WEKE-katiskoihin on kehitetty hyviä käytännön sanelemia ratkaisuja. WEKE on aiemmin "koettuihin katiskoihin" verrattuna ominaisuuksiltaan ylivoimainen. "- Emme ole tehneet turhaa työtä kehittäessämme katiskoita, hankkiessamme parhaita, erityisesti katiskan valmistukseen soveltuvia materiaaleja ja valmistaneet niistä vahvalla ammattitaidolla WEKE-katiskoita teidän iloksenne ja hyödyksenne." Veikko Hakala, ammattikalastaja ja keksijä.

Copyright © 2013 - 2019 WEKE-Katiskat Oy | Web-sivujen sunnitelu VG-Studio & Imapro