Ensimmäinen WEKE-Katiska valmistui vuonna 1993. Eräs 17 vuotta ammattikalastajana toiminut keksijä Korpilahdelta suunnitteli ja valmisti ensimmäisen pyytävän mallin, jota voidaan käyttää myös harrastus- ja hoitokalastuksessa. Vuonna 1998 WEKE-katiskamallien tuotanto alkoi isommassa mittakaavassa suuren kysynnän johdosta.

Katiskan keksijä on yli kahdenkymmenen vuoden toiminta-ajan suunnitellut, kehittänyt ja viimeistellyt myös aina uusia WEKE-katiskamalleja erilaisiin tarkoituksiin sopivaksi - myös kaikki eri vuodenajat huomioiden - ja luonnon kiertokulkua tarkasti seuraten.

Kaikista paras katiskamalli on sellainen, johon kala mielellään menee - ja kala myös viihtyy siellä, eikä se ala pyrkiä pois.

20 toimintavuoden aikana yritys on aina noudattanut tiettyjä periaatteita:

Kaikki WEKE-katiskat valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista. Materiaalina käytämme hitsattua, vahvasti kuumasinkittyä panssariteräsverkkoa. Jokainen WEKE-katiska valmistetaan käsityönä ja vahvalla ammattitaidolla; Suunnittelemme jokaisen katiskamallin - ja yksityiskohdat siten, että WEKE katiskoiden saalisvarmuus on huippuluokkaa.

"Siihen kala ui parhaiten".

Katiskalla moni kalastaja on kokenut elämänsä kalansaaliit tuttuillakin kalavesillä!

WEKE- katiskoiden ERIKOISVINKKI: Petokalojen esim. hauen, kuhan, ahvenen ja mateen pyyntiin voit laittaa tai jättää katiskaan syötiksi muutamia eläviä pikkukaloja. Ankeriaan pyyntiin toimii paremmin kuollut syöttikala. Särkijen ja muiden kasvis- ja planktonsyöjä-kala pyyntiin on hyvää käyttää luonnonmukainen WEKE-houkutus syöttiaines, jonka hyviin sopii myös hoitokalastukseen, onkimiseen, pilkkimiseen ja ravustukseen.

Copyright © 2013 - 2022 WEKE-Katiskat Oy | Web-sivujen sunnitelu VG-Studio & Imapro