Ensimmäinen WEKE-Katiska valmistui vuonna 1993. Eräs 17 vuotta ammattikalastajana toiminut keksijä Korpilahdelta suunnitteli ja valmisti ensimmäisen pyytävän mallin, jota voidaan käyttää myös harrastus- ja hoitokalastuksessa. Vuonna 1998 WEKE-katiskamallien tuotanto alkoi isommassa mittakaavassa suuren kysynnän johdosta.

Katiskan keksijä on yli kahdenkymmenen vuoden toiminta-ajan suunnitellut, kehittänyt ja viimeistellyt myös aina uusia WEKE-katiskamalleja erilaisiin tarkoituksiin sopivaksi - myös kaikki eri vuodenajat huomioiden - ja luonnon kiertokulkua tarkasti seuraten.

Kaikista paras katiskamalli on sellainen, johon kala mielellään menee - ja kala myös viihtyy siellä, eikä se ala pyrkiä pois.

20 toimintavuoden aikana yritys on aina noudattanut tiettyjä periaatteita:

Kaikki WEKE-katiskat valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista. Materiaalina käytämme hitsattua, vahvasti kuumasinkittyä panssariteräsverkkoa. Jokainen WEKE-katiska valmistetaan käsityönä ja vahvalla ammattitaidolla; Suunnittelemme jokaisen katiskamallin - ja yksityiskohdat siten, että WEKE katiskoiden saalisvarmuus on huippuluokkaa.

"Siihen kala ui parhaiten".

Katiskalla moni kalastaja on kokenut elämänsä kalansaaliit tuttuillakin kalavesillä!

Olemme lokakuusta 2014 lähtien alkaneet käyttämään katiskoidemme valmistuksessa erittäin hyvälaatuista, vahvasti sinkittyä kotimaista teräsverkkoa. WEKE-katiskat kootaan alumiini-sinkki seoksesta tehdyillä kiinnikkeillä, sekä maalataan upottamalla. Se tarkoittaa käytännössä sitä, että tulevat asiakkaamme hyötyvät katiskoidemme erittäin pitkästä kestoiästä. Tuotteidemme hyvä laatu on sekä meille että asiakkaillemme erittäin tärkeää.

WEKE-katiskamme on AINA rakennettu siten, ettei niihin voi uida NORPPA, ei myöskään kuutti, norpan poikanen. Katiskakalastus on turvallinen, mielenkiintoinen ja palkitseva laji - niin kalastajalle kuin harrastajalle ja katiska sopii luontoarvot huomioiden herkemmillekin kalalajeille - Saimaan norpan suojelusta puhumattakaan.

WEKE-katiskoihin on kehitetty hyviä käytännön sanelemia ratkaisuja. WEKE on aiemmin "koettuihin katiskoihin" verrattuna ominaisuuksiltaan ylivoimainen. "- Emme ole tehneet turhaa työtä kehittäessämme katiskoita, hankkiessamme parhaita, erityisesti katiskan valmistukseen soveltuvia materiaaleja ja valmistaneet niistä vahvalla ammattitaidolla WEKE-katiskoita teidän iloksenne ja hyödyksenne."

WEKE- katiskoiden ERIKOISVINKKI: Petokalojen esim. hauen, kuhan, ahvenen ja mateen pyyntiin voit laittaa tai jättää katiskaan syötiksi muutamia eläviä pikkukaloja. Ankeriaan pyyntiin toimii paremmin kuollut syöttikala. Särkijen ja muiden kasvis- ja planktonsyöjä-kala pyyntiin on hyvää käyttää luonnonmukainen WEKE-houkutus syöttiaines, jonka hyviin sopii myös hoitokalastukseen, onkimiseen, pilkkimiseen ja ravustukseen.

Copyright © 2013 - 2022 WEKE-Katiskat Oy | Web-sivujen sunnitelu VG-Studio & Imapro